De omgeving

Voor natuurliefhebbers is de Baron het perfecte vertrek- of eindpunt om de omgeving te verkennen. Trek je wandelschoenen aan en ga op avontuur! We hebben prachtige routes voor je uitgestippeld. Vergeet niet om te eindigen bij de Baron, want na al die kilometers in de benen smaakt dat gebakje Baronweerstaanbaar!

AAn de rand van de duinen en begin van de Brand

Fantastisch gelegen, op een plek die niet mooier kan. Vanuit onze voordeur stap je rechtstreeks natuurgebied de Brand in, waar je uren kunt genieten van de prachtige bosrijke omgeving. Bovendien bevinden de Loonse Drunense duinen zich op loopafstand, waardoor je het hele jaar door plezier kunt beleven aan dit schitterende natuurgebied.

Ontdek jouw favoriet

Wij hebben zelf de omgeving verkend en speciaal voor jou de mooiste routes samengesteld. Of je nu een ervaren fietser bent of liever wandelt, er is voor elk niveau een geschikte route beschikbaar. Kies, download en vergeet vooral niet te genieten.

Fietsen / wandelen
Aantal km
Aantal min
Moeilijkheid
#
1
Rondje duinen

Maak een schitterend rondje rondom de prachtige duinen en door de heidevelden. Begin en eindig je fietstocht bij de Baron.

43
km
3:30
min
Medium
#
2
Het uitkijkpunt

Korte wandeling naar het uitkijkpunt van de duinen

5
km
60
min
Makkelijk
#
3
De Brand en de duinen

Combineer het mooiste van het zuiden door te wandelen in natuurgebied de Brand en de Loonse en Drunense Duinen.

11,5
km
2:35
min
Gemiddeld
#
4
Oudste Eijk van Noord-Brabant

Loop via de Capucijnenberg naar de oudste Oudste Eik van Noord-Brabant.

7
km
1:45
min
Medium

Ontdek de buitengewone omgeving