Over ons

In mei 2023 hebben we met trots onze deuren geopend. Onze zaak is volledig verbouwd met het oog op het ultieme comfort voor onze gasten. We zijn er trots op dat we het beste resultaat hebben bereikt, en we heten je van harte welkom om het zelf te ervaren.

Bekende gezichten, onbekend terrein

Wij zijn Michel Smolders en Mark Verwey, horeca-ondernemers in Oisterwijk. Michel is eigenaar van Café Koosje en Het Boscafé, terwijl Mark Eethuys de Lind beheert, allemaal gevestigd in Oisterwijk. In 2023 hebben we besloten om onze krachten te bundelen omdat we van mening waren dat Udenhout een geweldig restaurant verdient! Als doorgewinterde horecaondernemers weten we wat nodig is om een succesvolle eetgelegenheid te runnen. Dat deze locatie ook nog eens zo fraai is, is voor ons extra boffen!

Nieuw concept zonder ’t verleden te vergeten

Hoewel we geen inwoners van Udenhout zijn, hebben we veel respect voor het verleden en koesteren we de historie van de locatie waar de Baron zich bevindt. De naam "Baron" is afgeleid van de nabijgelegen Udenhoutse Baronsvelden. Je hebt het misschien al opgemerkt: ons logo is een kat. Dit heeft een speciale betekenis. De eerste eigenaar van deze zaak, destijds bekend als Boslust, was Marinus de Kat, ook wel bekend als Tinuske. We willen zijn nalatenschap in ere houden. Tinuske stond bekend om zijn vriendelijke karakter, en daarom hebben we deze vrolijke viervoeter met een aaibaar karakter in onze huisstijl verwerkt.

Beide zijn we ouders van een jong gezin en begrijpen we maar al te goed dat leuke uitjes soms een behoorlijke aanslag op het budget kan zijn en bovendien worden avondjes samen steeds zeldzamer. Daarom biedt de Baron voor beide situaties een passende oplossing. Na een avontuurlijke dag in de duinen kun je neerploffen op ons terras. Terwijl de kinderen nog even heerlijk spelen in de speeltuin, kunnen jullie samen genieten van kostbare tijd samen, zoals vroeger. En het mooie is dat je na een gevarieerde en smakelijke maaltijd nog steeds met een volle portemonnee vertrekt. Op die manier blijft het dagje uit betaalbaar.

Een bezoek aan de Baron is
als 'n heerlijk dagje uit,
zonder dat het veel
kost

Vind de weg naar het mooie zuiden

De Baron bevindt zich in het prachtige zuiden van Nederland, een regio die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en gastvrijheid. Of je nu in de buurt woont of van ver komt, het vinden van de weg naar de Baron is eenvoudig. Klik op de button, start jouw route en parkeer gewoon voor de deur.