Het restaurant

In ons, pas gerenoveerde, restaurant vind jij altijd wel een fijn plekje. Of je nu binnen of buiten wilt zitten, in de zon of in de schaduw, te midden van de levendige speeltuin of juist in alle rust. Onze menukaart is minstens zo divers. Van vegetarisch tot vleesliefhebbers en niet alleen voor volwassenen maar natuurlijk ook voor kinderen!

Restaurant
60+ zitplaatsen
Terras
80+ zitplaatsen
Gelegen
Bosrijke omgeving

Genieten zonder poespas

Wanneer de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin en jij heerlijk zit waar je zit. Komt ons gezellige personeel het je zo aangenaam mogelijk maken. Voorzien je van een hapje en een drankje wanneer jij dat nodig hebt.  

Maar ook wanneer niet met het hele gezin bent, valt er genoeg te genieten. Gezellig uiteten met vrienden bijvoorbeeld. Dat kan gewoon met z’n tweeën, maar ook met een grote groep. Vergeet dan vooral niet te reserveren. Klik op de groene reserveer-button rechtsonder. Binnen no time heb jij jouw tafel gereserveerd en kun je uitkijken naar een gezellige avond samen.

Binnen. buiten. genieten.

Parkeren, gewoon voor de deur

De Baron bevindt zich in het prachtige zuiden van Nederland, een regio die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en gastvrijheid. Of je nu in de buurt woont of van ver komt, het vinden van de weg naar de Baron is eenvoudig. Klik op de button, start jouw route en parkeer gewoon voor de deur.